Bruins Airconditioning is gespecialiseerd in het leveren en installeren van Mitsubishi airco’s. Met de aanschaf van een Mitsubishi airco, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Mitsubishi is een A-merk onder de airco’s.

Mitsubishi airco’s maken weinig geluid. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf 19dB. De Mitsubishi airco’s zijn uitgerust met goede filtertechnieken. Nare luchtjes, pollen en stof worden gefilterd. Alle airco’s zijn minimaal voorzien van energielabel A++, waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. De airco is er niet alleen om te koelen, maar ook om te verwarmen. U heeft altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt éénmalig de temperatuur in, net als bij uw cv-ketel, en de airco zorgt dat de ruimte op die temperatuur wordt gehouden.

Dankzij de optionele WiFi-module is de airco op afstand te bedienen via een app op de smartphone of tablet. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kamer op de gewenste temperatuur ingesteld is, voordat u thuis komt.

De airco wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, welke gebruikt kan worden om instellingen als temperatuur, uitblaassnelheid en verwarm- of koelmodus te regelen. De bediening hiervan is gebruiksvriendelijk. 

Bruins Airconditioning levert zowel wandmodellen als vloermodellen, afhankelijk van uw wensen. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. De capaciteit is afhankelijk van de inhoud van de ruimte die u wilt verkoelen en/of verwarmen. 

Zowel splitunits als multisplits worden door Bruins Airconditioning geleverd. Een splitunit verwarmt, koelt en ventileert slechts één ruimte. Eén binnenunit wordt op één buitenunit aangesloten. Wilt u meerdere ruimtes van een comfortabel klimaat voorzien? Kies dan voor een multisplit systeem. Meerdere binnenunits kunnen dan worden aangesloten op één buitenunit. Met een multisplit systeem kunnen er minimaal twee tot maximaal zes ruimtes gekoeld, verwarmd en geventileerd worden. De gewenste temperatuur kunt u per ruimte instellen. 

Mocht u graag een ander merk airco willen, dan kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.