Bruins Airconditioning is gespecialiseerd in het leveren en installeren van Mitsubishi airco’s. Met de aanschaf van een Mitsubishi airco, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit. Mitsubishi is een A-merk onder de airco’s.

Mitsubishi airco’s maken weinig geluid. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf 19dB. De Mitsubishi airco’s zijn uitgerust met goede filtertechnieken. Nare luchtjes, pollen en stof worden gefilterd. Alle airco’s zijn minimaal voorzien van energielabel A++, waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. De airco is er niet alleen om te koelen, maar ook om te verwarmen. U heeft altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt éénmalig de temperatuur in, net als bij uw cv-ketel, en de airco zorgt dat de ruimte op die temperatuur wordt gehouden.

Dankzij de optionele WiFi-module is de airco op afstand te bedienen via een app op de smartphone of tablet. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kamer op de gewenste temperatuur ingesteld is, voordat u thuis komt.

De airco wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, welke gebruikt kan worden om instellingen als temperatuur, uitblaassnelheid en verwarm- of koelmodus te regelen. De bediening hiervan is gebruiksvriendelijk. 

Wand- of vloermodellen

Bruins Airconditioning levert zowel wandmodellen als vloermodellen, afhankelijk van uw wensen. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. De capaciteit is afhankelijk van de inhoud van de ruimte die u wilt verkoelen en/of verwarmen. 

Zowel splitunits als multisplits worden door Bruins Airconditioning geleverd. Een splitunit verwarmt, koelt en ventileert slechts één ruimte. Eén binnenunit wordt op één buitenunit aangesloten. Wilt u meerdere ruimtes van een comfortabel klimaat voorzien? Kies dan voor een multisplit systeem. Meerdere binnenunits kunnen dan worden aangesloten op één buitenunit. Met een multisplit systeem kunnen er minimaal twee tot maximaal zes ruimtes gekoeld, verwarmd en geventileerd worden. De gewenste temperatuur kunt u per ruimte instellen. 

Waarom Mitsubishi

Stille werking

Natuurlijk wilt u rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluids- niveau vanaf slechts 19 dB(A).

Schone lucht

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u hetzelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving. Om er alles aan te doen om ook virussen buiten de deur te houden, kan de airconditioner uitgebreid worden met een ingebouwde UV-C-Lucht desinfectie systeem, waardoor de ruimte wordt gezuiverd van virussen.

Energielabel

Alle Mitsubishi Heavy Industries airconditioners zijn minimaal voorzien van energielabel A++ waarmee u verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. Voor zakelijke gebruikers kan de energie- investeringsaftrek (EIA-regeling) gelden.

Comfort

Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen. Uw airconditioner is er dus niet alleen om te koelen, maar het hele jaar door een echte klimaatregelaar. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt éénmalig de temperatuur in, net als bij uw cv-ketel en de airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur.

Duurzaam

De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De klimaatsystemen zijn zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk. Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van de airconditioners, dit blijkt bijvoorbeeld uit de garantieperiode van vijf jaar*. Maar voor ons betekent ‘duurzaam’ veel meer dan alleen een lange levensduur. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners worden op een milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn. Ook wordt er met milieu vriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de airconditioners gerecycled kunnen worden.

Contact

Mocht u graag een ander merk airco willen, dan kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen | Direct bellen