Regelmatig onderhoud aan een airco is van essentieel belang. Door goed onderhoud kan de levensduur van een airco verlengd worden en wordt de kans op storingen geminimaliseerd. Het wordt aanbevolen om uw airco minimaal eens in de twee jaar te laten onderhouden. Een goed onderhouden airco zal optimaal functioneren, waardoor u er maximaal plezier van zult hebben. Het periodieke onderhoud aan uw airconditioning voorkomt effectief problemen en storingen.

Het reinigen van filters

In uw airconditioning spelen filters een cruciale rol bij het tegenhouden van pollen, schimmels en andere verontreinigingen. Door regelmatig de filters van de airco te reinigen en vervangen, blijven ze effectief in het uitvoeren van hun functie. Dit onderhoud voorkomt een afname in luchtkwaliteit.

Voorkom de vorming van bacteriën en schimmels in uw airco met regelmatig onderhoud:
Vermijd de opbouw van bacteriën en schimmels in uw airconditioning door regelmatig onderhoud. Het schoonmaken van de lekbak en de verdamper is cruciaal om deze problemen te voorkomen.

Belang van reiniging voor gezonde lucht:
Een grondige reiniging van de lekbak en de verdamper in uw airconditioning is van vitaal belang om een gezonde luchtkwaliteit te waarborgen. Dit voorkomt de vorming van bacteriën en schimmels, die anders tot gezondheidsproblemen kunnen leiden.

Gezondheidsrisico’s bij slecht onderhouden airco’s:
Uw airconditioning onvoldoende onderhouden kan leiden tot vervelende gezondheidsklachten, waaronder verkoudheid, keelpijn, geïrriteerde luchtwegen, tranende ogen en een algemeen grieperig gevoel. De airco regelmatige reiniging is daarom essentieel om deze ongemakken te voorkomen.

Bruins Airconditioning verzorgt het onderhoud van uw airco. Tijdens een onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Airco geplaatst door Bruins Airconditioning Brielle
  • Reinigen van filters
  • Reinigen van de ventilator
  • Nakijken van koelvloeistof
  • Compressor nakijken
  • Condensor schoonmaken
  • Afvoer controleren
  • Eventueel bijvullen van de airco (meerprijs)

Voor meer informatie over onderhoud aan uw airco, kunt u contact opnemen via het contactformulier. 

Offerte aanvragen | Direct bellen